هنرستان کاردانش ایران شهرستان سراوان

بایگانی

ترشی مخلوط

شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۰۷ ق.ظ

مواد لازم :

بادمجان قلمی                                                   3کیلو

هویج                                                                 1کیلو

گل کلم                                                              1کیلو

کلم برگ                                                            ا کیلو

سیر                                                                  20حبه

فلفل سبز تند                                                     150گرم

سبزی معطر ( شوید ،گشنیز،جعفری،نعناع )            1/5 کیلو

نمک                                                                  به مقدار لازم

سرکه                                                                 به مقدار لازم

ادویه ترشی (گلپر،تخم گشنیز،زیره سبز،زیره سیاه،سیاه دانه، زرد چوبه،موسیر)   4 قاشق سوپ خوری                                                                                                                                                

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان ها را تمیز شسته و خشک و قطعه قطعه کرده درمقداری سرکه می پزیم و بعد می گذاریم سرد شود.

سبزی ترشی را پس از تمیز کردن شسته می گذاریم آب آن خوب کشیده شود بعد آن را ریز خرد کرده و روی پارچه ریخته تا آب آن خوب خشک شود .

تمام مواد را خرد کرده ،شسته روی پارچه پهن کرده تا آب آنها کاملا گرفته شود .

حال در ظرفی همه مواد را ریخته و خوب مخلوط کرده سیر ،فلفل ،سبزی ، نمک را هم در مواد ریخته و سرکه را اضافه کرده طوری که مواد کاملا زیر سرکه شود سپس ترشی را در شیشه ریخته و درب آن را بسته ودر جای خنک نگه داری کنید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی