هنرستان کاردانش ایران شهرستان سراوان

بایگانی

تهیه ترشی سالاد فصل

دوشنبه, ۲۳ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۳۵ ق.ظ

تهیه ترشی سالاد فصل :

مواد لازم :

گل کلم              1 کیلو

برگ کلم             1 کیلو

هویج                 1 کیلو

سیر                  نیم کیلو

خیار                  2 کیلو

فلفل سبز           نیم کیلو

سیاه دانه           200 گرم

نعناع خشک        1 بسته

رب گوجه فرنگی    4 شیشه

سرکه                2 بطری

نمک                  به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ایتدا تمام مواد را شسته می گذاریم آبش گرفته شود بعد به صورت نگینی ریز می کنیم . بعد مواد را با هم مخلوط کرده . رب گوجه فرنگی ، سرکه و نعناع خشک را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. سیاه دانه و نمک را هم به مواد اضافه می کنیم. 

این ترشی بعد از سه روز آماده است و باید در یخچال نگه داری شود.

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۱۰/۲۳
میترا شیخ زاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی