هنرستان کاردانش ایران شهرستان سراوان

بایگانی

تهیه نان پنجره ای

شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۵۰ ق.ظ

شیرینی نان پنجره ای

مواد لازم :

نشاسته گندم                         یک دوم پیمانه

تخم مرغ                               5عدد

گلاب                                    یک دوم پیمانه

وانیل                                   یک سوم قاشق چایخوری

آرد                                     2قاشق سوپ خوری

روغن                                  به مقدار لازم

پودر قند                             به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته را در گلاب حل می کنیم و سپس در ظرف دیگری تخم مرغ ها را می زنیم و محلول نشاسته و گلاب را به آن اضافه می کنیم . و نهایتا آرد و وانیل را به ترتیب به مواد اضافه می کنیم و مخلوط را از صافی رد می کنیم تا اگر گوله آرد در مواد مخلوط نشده باشد از مواد جدا شود و یک مخلوط یک دست داشته باشیم .

روغن را در یک ظرف مناسبی داغ می کنیم و قالب را در روغن می زنیم و قبل از آنکه خیلی داغ شود ، آن را تا لبه در مواد فرو می کنیم ، در روغن داغ فرو می بریم تا مایه از قالب جدا شود .

سپس نان ها را از ظرف روغن بیرون می آوریم و در صافی قرار داده تا خنک شود و روغن اضافی آن گرفته شود .

در پایان پودر قند را روی نان های سرد شده الک می کنیم .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی