هنرستان کاردانش ایران شهرستان سراوان

بایگانی

تهیه خیار شور

شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷ ق.ظ

مواد لازم :

خیار ریز مخصوص خیارشور                                       2کیلو

سبزی خیار شور(شوید نعناع ساقه شوید )           نیم کیلو

سیر                                                                          10تا 15 حبه

فلفل سبز تند                                                            5 تا 6 عدد

کاکتی خشک                                                            2 قاشق غذا خوری

آب                                                                           16پیمانه (3 لیتر )

نمک به ازای هر لیتر آب                                           4تا6قاشق سوپ خوری

سرکه                                                                       2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا خیار ها را شسته و سپس سبزی ها را پاک  کرده می شوییم کمی هوا می دهیم تا آب آن گرفته شود و بعد خرد می کنیم، دقت داشته باشیم که ساقه شوید را هم می شوییم و تکه تکه می کنیم .

چند حبه سیر را هم پوست کرده می شوییم وحلقه می کنیم و فلفل را نیز شسته و تکه می کنیم .

در ظرفی آب ،نمک و سرکه را مخلوط می کنیم دقت داشته باشیم اگر مقدار سرکه کم یا زیاد شود خیار شور زود له می شود .

حالا در ظرف مورد نظر خیار ها را چیده و در لابه لای آنها سبزی معطر، ساقه شوید ، سیر، فلفل و کاکتی را ریخته تا ظرف پر شود وآب نمک و سرکه را روی مواد می ریزیم تا کاملا مواد زیر آب شود و در آن را می بدیم و در جای خنک می گذاریم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی